Salgs- & leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer af produkter fra MoveID. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og MoveID.
Enhver tvist mellem MoveID og kunden er underlagt dansk lov, og afgøres ved retten.

PRISER OG BETALING
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med VISA/Dankort, VISA, VISA/ELECTRON, MasterCard, Maestro, samt bankoverførsel.
Betaling foregår sikkert via Quickpay betalingsgateway. Dine kortoplysninger er 100% sikre og SSL-krypteret.
MoveID får ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.
Beløbet trækkes fra din konto når varen er sendt afsted – ikke før.
Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING
Har du har brug for yderligere information eller vejledning i forhold til det beskrevne på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at sende os en mail på: kontakt@moveid.dk.

GARANTI & REKLAMATIONSRET
Der er ifølge dansk lov 2 års reklamationsret, regnet fra den dag du modtager varen(e). Reklamationsretten gælder produktions- og trykfejl og er ikke omfattet af almindeligt slid på produktet.
Er der en fejl på din vare, beder vi dig venligst sende den retur til vores adresse.

FORTRYDELSESRET
MoveID tilbyder som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Når varene returneres, skal de være i samme stand og indpakning som da kunden modtog den.
Ved bestilling af specielt fremstillede produkter, herunder produkter med gravering, bortfalder fortrydelsesretten i det øjeblik fremstillingen påbegyndes.

LEVERING
Lagervarer afsendes normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Rettidig levering forudsætter at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. MoveID kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.
Levering af varer fra MoveID anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Er en bestilt vare i restordre, vil køberen blive informeret herom.
Fragtomkostninger fremgår på betalings-siden, ved bestilling af varer.

RISIKOEN FOR VARENE
Risikoen for varer købt hos MoveID overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Eventuelle skader på forpakningen sket under transport skal altid påtales overfor postvæsenet/fragtmand ved modtagelsen af varen.

klassiskinteractive


KlassiskInteraktiv
Kan redde dit liv
Skaber tryghed for dig og dine pårørende
Personlig tekst på armbånd6 linjer3 linjer
Plads til endnu flere oplysninger med online førstehjælps-profil
Opdatér dine oplysninger uden at købe nyt armbånd
Gratis oprettelse af interaktiv profil på MyMoveID

Vil du videre mere? Se ofte stillede spørgsmål.

Vil du se en demo-profil af et MoveID Interaktivt armbånd? Besøg www.mymoveid.dk
Indtast ID: 1234567 – PIN: 12345

×